Wednesday, June 5, 2013

Produk Terlaris

Hai.. Assalamualaikum!
bertemu lagi kita di Real Najah Bakery. Ada sesapa pembaca belum pergi lagi? buat yang tinggal di sekitar Perlis, pernah singgah tu.... terima kasih saya ucapkan. Saya juga memohon maaf, banyak sangat kekurangan bakery kami. Insyallah saya semakin upgrade sedikit demi sedikit...doakan!
Sepanjang kami mula berbisnes, saya semakin faham rentak pelanggan di Perlis. Mereka gemarkan slice cake yang sedap dan tak kisah harga berapa. contohnya buat masa ini Rainbow Cake adalah slice cake paling laris di Najah Bakery.
Pernah kami try letak produk ni di showcase, waah, habis dalam masa 2 jam. Alhamdulillah. Tapi tu laaa... renyah betul nak buat rainbow cake ni. Ambil masa agak lama dan takleh buat kerja lain kalau dah start buat rainbow cake ni.
Setakatni kita mampu buat 2 biji sehari untuk slice, insyallah kami akan standby dari masa ke semasa utk readymade cake for birthday pula. semalam dah try 3 biji utk readymade, habis semua dibeli. Tinggal kek murah2 susah pula nak laku. hehehe.
Next product for slice cake, blueberry cheesecake & strawberry cheese cake insyallah will release soon!

4 comments:

faidz fuad said...

Kek ni mmg renyah nak wat... Tp bila org tgk mmg cantik.. Daya tarikan yg hebat pd org.. Good Job..

Najah Farahin said...

hohoho kan faidz! adoila nak buatnyaa bercintaaa sungguh. nak jual kejap aja

AMANI JIBRIEL said...

Salam kak... erk... pg td sy g kdai akak dl kol 9 x buka lg... erm sbnarnya buka jam bape ek...

Najah Farahin said...

KOL 9.30-7.30

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com