Thursday, May 31, 2012

box untuk dijual

assalamualaikum,
ada sesiapa berminat ingin membeli box ini? boleh juga dibuat sebagai hamper atau hantaran. saiz 31x31x15 cm, harga rm45 saja. stok ada 10 buah

Wednesday, May 30, 2012

thanks cikgu Nubailah


thanks cikgu nubailah in facebook themed

Tuesday, May 29, 2012

thanks tuan Fozi


thanks tuan Fozi for his daughter's wedding in pink-white themed

thanks emi

thanks emi in pink-silver themed

Monday, May 28, 2012

jual tart nenas musim cuti sekolah



alhamdulillah fresh from oven. baru siap semalam. sepanjang cuti sekolah ini kami mula menjual tart nenas serta beberapa cookies lain untuk bawa pulang ke kampung halaman anda. sila-sila beli yaaaa

Saturday, May 26, 2012

Thanks Hani




thanks hani in coklat white themed of weddingcake dan red velvet in jar n oreo choc cake in jar. pertama kali buat cake in jar. mujur buat lebih. berebut orang dalam rumah ni.

Premium Cupcakes Class



premium cupcakes class- 20 mei 2012. thanks to Nasyrah, Nabila, Aizan, Maizatul, Hasnita dan Shahiratul

Cupcakes Class

cupcakes class 19 mei 2012, thank to Rofishah, Amira, Miza, Ros, Nasyrah, Nabila n Shahiratul

personal class with Dilla

personal class- 18 mei 2012 with dilla,my repeat student. dulu dilla datang belajar aneka tarts. harini dilla datang belajar marble cheese brownies dan carrotcake. thanks dilla. katanya nak jual masa raya. all da best sis!!

Happy Teacher's Day 11

Giant carrot cake with creamcheese frosting. thanks cikgu kakta, sori lupa nama penuh kakta.
thanks kakta for da comment, 'carrotcake u, mmg sedaap'

 teacher's day cuppies dari cikgu eda sek ren islam chuping. thanks eda!

ini last cake...budak ni pun nak jugaaak. request nak bagi hadiah kat cikgu-cikgu sekolah dia. my eldest daughter, kakak ibah.

Happy Teacher's Day


alhamdulillah sebanyak 26 biji kek hari guru telah berjaya disiapkan. pada mulanya Dato Radzi minta buatkan 40 biji untuk semua sekolah. tapi saya tak mampu, hanya mampu ambil 26 biji saya disebabkan kekangan masa dan tenaga. anyway... sangat enjoy dan pengalaman yang manis. terima kasih Dato kerana telah memberi peluang kepada NajahBakery

Happy Nurses Day



Alhamdulillah sebanyak 15 biji kek hari jururawat telah berjaya disiapkan pada 11 mei lalu. terima kasih buat Dato Seri Mohd Radzi Sheikh Ahmad diatas semua tempahan ini. kemudian Dato minta buatkan kek hari guru pula...

Thanks Ayu






 terima kasih ayu kerana menempah pelbagai juadah dari NajahBakery sempena pembukaan butiknya di Kangar, ada giant cookies,tiny cookies, red velvet cuppies, choc cuppies, dan cheesetarts. alamak...maaf saya lupa nama butik baru ayu tu. tapi nak dekat ramadhan nanti saya nakpi beli shawl di sanaa.
gambar cuppies dalam tier ni adalah gambar ehsan pemberian ayu. seronok bila ayu kata giant cookies tu sekejap jer abis. tak sabar tunggu bila lagi nak buat. nak order dah nih.
anyway...thanks ayu!!

Wednesday, May 9, 2012

thanks sis Jue


 


wedding cake untuk anak Dr Adnan. thanks sis Jue yg sudi order

thanks Andrina



thanks kak Andrina sebab order weddingcake utk adiknya. kak andrina ni antara customer saya yg terawal,masa mula- mula saya buat bisnes kek. daripada birthday cake anak-anaknya setiap tahun, birthday cake ibunya, jamuan kek unimap hinggalah weddingcake. terima kasih sebab selalu support saya. kak andrina said,' Many thanks to Najah Farahin for the super yummy cuppies and a flawless wedding cake'

Thursday, May 3, 2012

Personal Class

personal class with Laila. thanks sebab datang jauh dari Taiping bersama suami dan anak-anak yang sentiasa menyokongnya. Terharu bila baca sms Laila,
"salam... akak carrot cake n brownies mmg the best la... suami yg x ska cake pon dia ckap sdp..anyway thanks tau,insyllah ada masa ila g lg kt akak utk menntut ilmu...xnyesal dtg jauh2"
 

Blog Template by YummyLolly.com