Thursday, March 22, 2012

The arts of tarts


stress out!! its was still in R&D. saya masih belum dapat bentuk mengikut spec yang saya nak. huhu

thanks munawir



Thanks munawir n syarifah, ni kali kedua order selepas barbie cake. gambar terakhir tu munawir upload kat my wall, masa birthday party rumah diorang. thanks yaaaa

Friday, March 16, 2012

hamper order


thanks Asma from Pejabat Pembangunan Negeri Perlis

Macs Class



harini mac class bersama cikgu amani ramlee. thanks yaa kerana sudi dtg mengajar kat tempat saya

personal class with hazu



personal class with hazu- carrot cake and russian black white cake
feedback from hazu, 'mak hazu kata carrot cake sedaap.budak2 suka rbw.mmg sedap.mmg boleh dikomersialkn.tqvm.'

thanks hazu, selamat berbisnes!!!

Tuesday, March 13, 2012

thanks fazita





alhamdulillah...akhirnya dapat juga menyiapkan doorgifts fazita dan hantar tepat waktunya. meredah hujan lebat di petang sabtu lepas. sangat enjoy menyiapkan projek doorgifts sebanyak 1050 kotak ini. terima kasih yaaaa

Monday, March 12, 2012

thanks intan diana


thanks intan diana with red white and edible image deco for her sister's wedding, terharu intan ada komen kat wall fb  
Terima kasih buat najah bakery kerana menghasilkan kek kawin ala norman memey yg sangat2 sedap tu. Pengantin suka sangat2 ngee..:)

thanks syazwani

thanks syazwani in pink purple themed

thanks sumirah



thanks sumirah in pink silver themed

thanks Norhidayat


thanks norhidayat in pink purple themed. dapat lauk kenuri favourite saya, asam pedas keladi. wallaaaa

Wednesday, March 7, 2012

Cookies at NajahBakery

insyallah mulai Mac ini Najah Bakery mula menjual cookies setiap hari, insyallah. pelanggan boleh beli cookies ini dari najah bakery atau pun di iqra' books, plaza kangar. kami packing kecil2 sekotak rm10 saja. ada 3 jenis cookies iatu rolled pineapple tart, milky oat dan choc chips. jom cuba!!

Kelas Roti bersama Mamazieza




alhamdulillah ahad lepas berpeluang belajar buat roti dengan sifu mamazieza. best2. harini dah try buat roti cheese filling. tak sempat ambik gambar dah licin. esok nak buat lagi roti cheese ni. daaaaa

Monday, March 5, 2012

thanks munawir


thanks munawir untuk birthday anaknya aisyah. petang semalam masa dalam kelas belajar roti, dapat msg dari wife munawir, "salam...tq 4 t lovely barbie cake...aisyah smpi dok tggu tepi kek tu je...xsbr nk tgk kek ladybird yg 1 lg tu... from sharifah"
 

Blog Template by YummyLolly.com