Monday, February 27, 2012

My Class at Bertam Perdana



Alhamdulillah...kalini dijemput lagi oleh kak Haslynda Delight ke Bertam Perdana semalam, mengajar continental cakes n cupcakes. Sangat best dapat jumpa kawan-kawan dan student2 lama. terima kasih semuaaaa

Sunday, February 19, 2012

Slice Cake & Creampuff Class

 alhamdulillah, kelas selesai dengan jayanya. ceria betul kelas ni

 membahagikan hasil tangkapan masing-masing...hehe

 hasilan students...creampuffs & eclairs

 hasilan students... slice cakes 4 jenis bawak balik

tuppaware sape nih? penuh 2 bekas

Sunday, February 12, 2012

thanks cikgu yati



thanks cikgu yati yang peramah kerana sudi order cupcakes doorgifts, vip doorgifts dan weddingcake dari saya... terima kasih juga sebab jemput kenduri. lauk yang sedaaapp

thanks alia


thanks alia in gold themed

carrot cake utk papa hawa

thanks hawa for da order, semoga surprise mu menjadi!!

kelas macarons



alhamdulillah...kelas mac bersama cikgu amani selesai dengan jayanya. seronok student bawak pulang 2 kotak besar, jenuh makan kata diorang. belajar buat italian method dan french method serta filling semua. tu yang jadi banyak tu.
terima kasih buat zam dari langkawi, nailah dari alor setar dan hafidzah dari jitra. depa tak sabar nak balik jamu family masing-masing

Wednesday, February 8, 2012

thanks Ku Putri



from my loyal customer too, thanks tengku puteri !

thanks kak Azliza



from my loyal customer, thanks kak ja!

Monday, February 6, 2012

doorgifts Dr Sharifah Aqilah





alhamdulillah...alhamdulillah...akhirnya berjaya menyiapkan doorgifts sebanyak 1713 kotak untuk aqilah...ini adalah order doorgifts terbanyak dalam sejarah najahbakery,selalu paling banyak 1000 aje untuk sesatu majlis.
masa lepas graduate dulu, saya pernah menjadi cikgu sains dan matematik di sek Hira' Shah Alam. saya pernah mengajar aqilah, masa tu aqilah tingkatan 2. sekarang dah jadi doktor. cepat masa berlalu kan. bangga saya dapat anak murid cemerlang.
penghujung tahun lepas aqilah ada call saya dan mintak saya tunaikan hajatnya untuk buatkan doorgifts weddingnya.
alhamdulillah siap dihantar ke subang jaya, kebetulan suami ada urusan di KL. disambut baik oleh keluarga aqilah. seronok betul dapat tunaikan impian aqilah.
sempat juga buatkan hamper bernilai rm350 hadiah untuk weddding aqilah dari najahbakery
selamat pengantin baru aqilah n saiful, moga berbahagia hingga ke syurga. ameeen

Wednesday, February 1, 2012

Promo class Najah Bakery di Bertam

jom gi bertam perdana 26 feb ni yaaaa...jumpa disanaaaa
 

Blog Template by YummyLolly.com