Saturday, May 26, 2012

Thanks Ayu






 terima kasih ayu kerana menempah pelbagai juadah dari NajahBakery sempena pembukaan butiknya di Kangar, ada giant cookies,tiny cookies, red velvet cuppies, choc cuppies, dan cheesetarts. alamak...maaf saya lupa nama butik baru ayu tu. tapi nak dekat ramadhan nanti saya nakpi beli shawl di sanaa.
gambar cuppies dalam tier ni adalah gambar ehsan pemberian ayu. seronok bila ayu kata giant cookies tu sekejap jer abis. tak sabar tunggu bila lagi nak buat. nak order dah nih.
anyway...thanks ayu!!

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com