Monday, October 31, 2011

Kelas at Bertam Perdana






alhamdulillah alhamdulillah... full house 35 orang. mencatat hits paling tinggi sepanjang kelas saya. penyertaan terpaksa cut off sebab tak muat rumah hasliynda delight nanti. anyway sangat bersyukur dapat feedback positif. terima kasih buat yang sudi hadir dan yang terlibat dalam menjayakan kelas semalam. sujud syukur...

Sunday, October 23, 2011

basic cupcakes class

alhamdulillah selesai sudah kelas basic cupcakes yang dihadiri oleh 13 orang iaitu, kak lin, yuslina, amani, salmi, izan, ina, affliana, eifa, eija, baya, zamzarina, dan kakwan yg tiada dalam gambar sebab terpaksa balik cepat sebab ada tetamu jauh datang rumah dia.
kelas yang menceriakan dan mereka ni macam dah lama kenal. thanks korang!

thanks suriati

thanks suriati for her fren's wedding in turquoise themed with 25+30 cuppies. suriati sangat excited.hihi

thanks aisyah

thanks aisyah,hantaran untuk sepupunya in purple themed

Sunday, October 16, 2011

our new product-open order for aidiladha

Assalamualaikum, alhamdulillah new product-corporate gifts telah dilancarkan pesanan untuk aidiladha kini dibuka. untuk keterangan lanjut, sila lawati www.najahgifts.com , sudi- sudikanlah
tarikh tutup pesanan ialah 30 okt 2011 dan penghantaran pesanan anda bermula 3-5 nov 2011

 BLISSFUL- RM50
Jenis ikatan
-soft paper wrap dan ribbon

Terdapat
1. sebanyak 3 jenis biskut raya yang sedap- homemade cookies
    -pineapple tart
    -butter cherry cookies
    -choc chips
2. kad ucapan


 MEANINGFUL-RM100
Jenis ikatan
-net wrap atau shrink wrap

Terdapat:
  1. sebanyak 3 jenis biskut raya yang sedap- homemade cookies                     -pineapple tart
    -butter cookies
    -london almond
  1. kerepek rangup 130 gm
  2. kacang dhal rangup dan pedas 200 gm
  3. toblerone
  4. bakul
  5. kad ucapan
 BLESSING- RM150


Jenis ikatan balut
-net wrap atau shrink wrap

Terdapat:
  1. sebanyak 4 jenis biskut raya yang sedap- homemade                                -pineapple tart
    -butter cherry cookies
    -snow almond
    -london almond
  1. kerepek rangup 130 gm
  2. kacang dhal rangup dan pedas 200 gm
  3. toblerone
  4. Ahmad Tea London- strawberry flavour
  5. buku berharga rm20-rm25
  6. bakul rotan
  7. kad ucapan
nota:
untuk buku, pelanggan diberi pilihan untuk memilih salah satu tajuk buku:
-101 Petua Murah Rezeki dan Dijauhi Hutang (ustazah Bahiyah)
-Abu Bakar As Shiddiq (The Successor) (Abd Latib Talib)
-Ali Bin Abi Thalib (The Glorious) (Abd Latib Talib)
-Umar Bin Al Khathab (The Conqueror) (Abd Latib Talib)
 HAPPINESS-RM250

Jenis ikatan
-Shrink wrap/ ikatan net
Terdapat:
  1. sebanyak 4 jenis biskut raya yang sedap- homemade cookies
-pineapple tart
-butter cherry cookies
-snow almond
-london almond
  1. kek lapis atau kek buah kukus di dalam bekas anyaman
  2. kerepek rangup 130 gm
  3. kacang dhal rangup dan pedas 200 gm
  4. coklat toblerone
  5. famos amos cookies
  6. ahmad tea London -strawberry flavour
  7. olive oil
  8. St darfour raspberry jam
  9. special table cloth
  10. buku berharga rm25
  11. bakul
  12. mug
  13. kad ucapan
nota:
untuk buku, pelanggan diberi pilihan untuk memilih salah satu tajuk buku:
-Nota Jutawan Nota Perniagaan (Dr Irfan Khairi)
-Abu Bakar As Shiddiq (The Successor) (Abd Latib Talib)
-Ali Bin Abi Thalib (The Glorious) (Abd Latib Talib)
-Umar Bin Al Khathab (The Conqueror) (Abd Latib Talib)

 CHEERFUL-RM300
Jenis ikatan
-Shrink wrap / ikatan net

Terdapat:
  1. sebanyak 4 jenis biskut raya - homemade cookies                                     -pineapple tart
    -butter cookies
    -snow almond
    -london almond
  1. kek lapis atau kek buah kukus di dalam kotak anyaman
  2. kerepek rangup 130 gm
  3. kacang dhal rangup dan pedas 200 gm
  4. toblerone
  5. ahmad tea London -strawberry flavour
  6. olive oil
  7. St Darfour raspberry jam
  8. special table cloth
  9. buku berharga rm55
  10. mug
  11. bakul
  12. kad ucapan
nota:
untuk buku, pelanggan diberi pilihan untuk memilih salah satu tajuk buku:
- Indahnya Hidup Bersyariat (ust Ismail Kamus)
- Mukmin Profesional (Pahrol Muhd Juoi)
- Khalifah yang Benar (Abd Latib Talib)
- Misteri Firaun:Musuh Para Nabi (Afareez Abd Razak Al-Hafiz)



DELIGHT-RM400
Jenis ikatan
Shrink wrap

Terdapat:
  1. sebanyak 4 jenis biskut raya yang sedap- homemade cookies
-pineapple tart
-butter cherry cookies
-snow almond
-london almond
  1. kek lapis dalam bekas anyaman
  2. kek buah kukus istimewa
  3. kerepek rangup 130 gm
  4. kacang dhal rangup dan pedas 200 gm
  5. ferrrero rocher
  6. Famos Amos cookies
  7. Ahmad tea London strawberry flavour
  8. olive oil
  9. St Darfour raspberry jam
  10. special table cloth
  11. buku berharga rm55
  12. mug
  13. balang kaca
  14. kad ucapan
  15. kotak kayu
nota:
untuk buku, pelanggan diberi pilihan untuk memilih salah satu tajuk buku:
- Indahnya Hidup Bersyariat (ust Ismail Kamus)
- Mukmin Profesional (Pahrol Muhd Juoi)
- Khalifah yang Benar (Abd Latib Talib)
- Misteri Firaun:Musuh Para Nabi (Afareez Abd Razak Al-Hafiz)

Saturday, October 15, 2011

thanks sabri



terima kasih en sabri order 2 set of cupcakes untuk hari jadi anak perempuannya.

thanks niza


kak niza dari penang minta hantarkan kek ini untuk mak kak niza di Arau. Terima kasih yaaa

thanks roesaida

alhamdulillah, kak roesaida adalahh repeat customer saya, kalini order chocolate indulgence cake pula buat makan-makan sekeluarga. terima kasih ya kak

Wednesday, October 12, 2011

thanks nurul

nurul merupakan x-student kelas hantaran dan kelas continental cake, order untuk majlis pertunangan adiknya. thanks yaaa

Sunday, October 9, 2011

promo class on 29 okt

orang penang dan sg petani boleh join ya, kelas kat bertam perdana. untuk continental cake rm200- carrot cake,russian black and white,rainbow cake dan red velvet cake. untuk macaron rm150. jom mendaftar pada linda 0194085500

Saturday, October 8, 2011

continental cake class




alhamdulillah selesai sudah kelas demo continental cakes harini yang sebahagian besar terdiri dari x-student najahbakery yang pernah datang kelas sebelum ni. jadi cepat mesra sebab dah kenal. kelas yang best! thanks korang

thanks fatimah

thanks fatimah for hantaran cupcakes in pink themed

Friday, October 7, 2011

Launching new biz

alhamdulillah, melangkah setapak lagi dalam bidang corporate gifts dan order dibuka untuk hari raya aidiladha, boleh lawati najahgifts.com untuk tempahan yaaaa

Monday, October 3, 2011

Kelas at Bertam Perdana

 "Hantaran Cake Class" day 1
 the module
 how to make roses
 "Cupcakes n Deco Class" day 2
bersama peserta termuda, umur 14 tahun. ibu dan anak

alhamdulillah, sangat bersyukur selesai sudah kelas ini. terima kasih pada pihak penganjur Haslynda Delight kerana telah memberi peluang pada saya. Pada awalnya rasa macam tak dapat tidur sebab agak 'gabra' sebab pertama kali mengajar di tempat orang. Berkat doa, Allah permudahkan. Syukur. 
Tadi kak lynda bertanyakan tarikh 29 okt ni free tak? nak ajak buat kelas lagi... alhamdulillah rezeki.
 

Blog Template by YummyLolly.com