Friday, July 29, 2011

thanks ustazah kesuma


thanks ustazah kesuma, happy 1st birthday imran yusuf!!

thanks syarifah

thanks syarifah for her daughters birthday

Thursday, July 28, 2011

thanks andrina


hermes pink handbag. terima kasih kak andrina unimap atas kepercayaan

unimap

mekasih kak andrina atas order dari unimap. kek besar 10 kg rasanya nih

tart class

kelas tart harini dihadiri oleh masliana, rumah kami berdekatan rupanya.jumpa lagi yaa

Tuesday, July 26, 2011

class

alhamdulillah kelas harini dihadiri oleh x-student kak hanin dan kak noraini. kak hanin amek tarts dan choc indulgence. kak noraini amek tarts. mereka ni selalu datang kelas saya. mekasih korang

Saturday, July 23, 2011

tahniah Dato Dr Abd Rahim

alhamdulillah, carrot cake najahbakery sudah menjadi kegemaran buat keluarga Dato Dr Abd Rahim sejak kenuri beberapa bulan lalu. harini memesan lagi utk makan-makan sekeluarga. dikirim ke KL, thanks Taqiuddin

Tuesday, July 19, 2011

class


alhamdulillah selesai sudah kelas yang gamat n ceria ni dihadiri oleh liza n zam dari langkawi. sorang tokeh bakery sorang lagi tokeh kedai. dasyat depa nih. ambil toffee caramel cheesecake n figurine class. thanks guys. best ngan korang nih

Monday, July 18, 2011

thanks to andrina n yana

 cake anak kak andrina. dapat sms dari kak andrina 'sangat ok sampai sayang nak potong.. thank u dear... my girl is definitely happiest girl today!'


kek anak-anak cikgu yana

alhamdulillah weekend bebaru nk buat birthday cake serentak,dah lama tak amek order ni,selalu sibuk dengan wedding n hantaran ja. best buatkan budak-budak gembira

Saturday, July 16, 2011

wedding farhana





thanks farhana in blue themed. nice deal with you sis. terima kasih kerana jemput kenuri

thanks ilah

thanks ilah in gold themed

thanks khusna


thanks khusna butterfly love in pink themed

thanks Ros

thanks kak ros for her sister's engagement in orange themed

Thursday, July 14, 2011

continental cake class

kelas harini bersama puan noraini belajar carrot cake n creampuff. puan noraini pernah datang belajar hantaran cake deco beberapa bulan lalu. akan datang nak belajar cheesetart pula katanya. nanti jumpa lagi ya kak

Wednesday, July 13, 2011

thanks kak Azliza


order dari kak azliza untuk kawannya fyza n zul handyblack. waaaah

Tuesday, July 12, 2011

continental cake class


class harini dihadiri oleh adik kecil molek namanya Sha, graduan science comp uitm. sementaran nak dapat kerja, baik mai belajaq buat kek dulu katanya. Sha ambil choc indulgence, japanese cotton cheese cake dan cheesecake untuk makan2 boleh letak blueberry, strawberry, kiwi atau apa saja atas tu. thanks sis

Saturday, July 9, 2011

thanks ainul


thanks ainul untuk wedding adiknya. terima kasih sbb jemput kenuri.sedap lauk kenuri

thanks idayu


thanks idayu form KL in turquoise themed

Tuesday, July 5, 2011

thanks habibah


thanks habibah for da order. custard peach cream cake n elmo cupcakes

Sunday, July 3, 2011

thanks suraya





thanks suraya dari kedah, weddingcake n hantaran in red white themed

thanks Firhan


thanks firhan from kl in purple white themed

thanks SUK

 in progress
 vip doorgifts dah siap ikat ribbon
 roses deco

alhamdulillah, satu pembukaan bulan July yang baik apabila menerima order tergempar dari pejabat SUK,doorgifts sebanyak 210 kotak. terima kasih buat atun, maryam dan neni yang sudi membantu
 

Blog Template by YummyLolly.com