Friday, October 29, 2010

Thanks Nurlida



 thanks to Nurlida from Unimap, order choc moist cake ultraman dan tofee Caramel walnut Cheesecake.

fuh... harini hari membuat tofee caramel walnut cheesecake. sejak ada produk baru ni, setiap minggu dapat order. Alhamdulillah. cheesecakes ni adalah order dari Nurlida, Rahmah dan Fiza Farmacist (repeat order yer pija? hehe)

Thanks Majidah and Sibah


thanks to kak Majidah for 50pcs and adinda Sibah for 55 pcs cheesetart. nanti order lagi ya!

thanks Sha


thanks sha for da cuppies in purple theme and toffee caramel walnut cheesecake. harini kena buat 4 biji tofee caramel. fuh...
sha sms, "tima kasih k.najah.walaupun request last minit,tp hasil tetap mabeless. cantik dan sedap"
Alhamdulillah.... syukran!

Sunday, October 24, 2010

wedding cake class





alhamdulillah, kelas wedding cake 2 tier selesai petang tadi. thanks to liza n faezah. fuuhh...

 Cupcakes Class
Thanks to kak Aida, Liya, Kak Laila, Kak Zakiah

Saturday, October 23, 2010

thanks Fiza

order from fiza farmacist. thanks Fiza!!

Friday, October 22, 2010

thanks suriani



surprise cupcakes dari Suriani untuk hubby tercinta. special delivery to Jab pendidikan. haha. nice deal with u

thanks Afzan


thanks Afzan from unimap for her son's birthday. 32 pcs cupcakes M size. nice deal with u, afzan

thanks Latisha


repeat order form latisha from Uitm. Red Velvet with Creamcheese and Marble Cheese Brownies. nice deal with u, sis

Monday, October 18, 2010

thanks Suhana


thanks Suhana from unimap for 200 pcs blueberry cheesetarts. nice deal with you.
thanks to my loyal customer, sibah for 25 pcs choc n bluberry cheesetarts. sori sibah, tart tak cukup 30 pcs.next order, sis. hihi

Saturday, October 16, 2010

thanks Linda



Thanks Linda from unimap untuk birthday anaknya, Mia Qaisara peminat fanatik spongebob!! buat pertama kali melakar terus spongebob ni di atas kek. huhu

Thanks Azliza

saya tidak pandai melukis, apatah lagi jika tema cucu untuk tokwan. thanks kakja, sangat terharu dapat sms darinya, "ni nk bgtau mmg taste k.ja...comel sgt sbb cake muka syamin rambut kerinting..lawak giler.kak ja puas hati sgt".

thanks Ida

repeat order from Ida, pengantin yang saya buat wedding cake nya toffee caramel walnut cheesecake bebaru ni. Harini dia order 2 biji sekaligus. nak balas dendam tak dapat makan masa wedding haritu. haha

Tuesday, October 12, 2010

thanks anis


thanks to cikgu Anis atas order marble cheese brownies. Nice deal with you, cikgu!

p/s: oh ya, untuk kelas marble cheese brownies dan toffee caramel cheesecake, boleh sms ke najahbakery, 012 5735856 untuk booking tarikh

Monday, October 11, 2010

Tart Class with poli student part 2



Alhamdulillah selesai juga kelas semalam, Ahad. thanks adik2 poli yang tolong mengemas dapur n membasuh bekas.
Ini adalah weekend yang sangat sibuk. selama 3 malam tido 2 jam aje sejak jumaat haritu. siapkan jamuan staf istana,kek hantaran,set up kelas, set up wedding cake. Alhamdulillah... harini merdeka. yeay!

Thanks Eda



 belum siap lagi,sedang menanti adik pengantin meletakkan fresh flowers kat tepi2 cheesecake tu

thanks eda, ni pertama kali saya terima order wedding cake tapi nak toffee caramel cheesecake sebagai wedding kek.
sangat terharu bila dapat sms eda harini, "cheesecake sedap kak tp x sempt nk mkn,rsa msa ptong kek ja.nk repeat order utk bwk blk kl bole x?kwn2 ngan family dpt nk rasa.sedap gla.smua org puji.unik kak pkai kek 2.cupcakes pn settle.hehe"
dan...harini dia repeat order toffee caramel cheesecake utk 15 okt ni sebab tak dapat makan haritu. hihi

cupcakes Class with poli student


sabtu lepas student politeknik pauh datang belajar cupcakes seramai 12 orang. ni pertama kali terima pelajar ramai macam ni. Terima kasih buat Pn Azrul Nizah, lecturer mereka yang sangat baik

thanks Amirah


thanks amirah,untuk hantaran kawannya in purple n white theme. kalo dlm gambar nampak kaler biru pula kek ni.amira msg, " kek ni cantek dan sangat suka, terima kasih byk2". lega dengar...

Saturday, October 9, 2010

thanks Ida


 repeat order from Ida untuk hantaran sepupunya in pink n white theme. Thanks Ida

Friday, October 8, 2010

thanks princess



 Harini dapat masuk perkarangan istana, hantar cupcakes untuk jamuan raya staf istana. terima kasih lagi sekali buat YAM Tengku Puteri Mahkota Perlis untuk order ini beserta choc cheese cupcakes 6 kotak
saya suka landskap bunga raya ni. alahai, rupanya saya ambil gambar bunga raya terbalik pula! huhuhu

Tuesday, October 5, 2010

the red velvet


the red velvet cupcakes with creamcheese frosting in papercup (size 12-besar)
 

Blog Template by YummyLolly.com