Thursday, September 30, 2010

Thanks princess

salam,dah lama teringin nak buat bunga daisy, ni baru ada kesempatan dan masa.
Repeat order daripada YAM Tengku Puteri Mahkota Perlis. 80 +16 pcs cupcakes in white & green theme. thanks to our lovely princess.

Tuesday, September 28, 2010

Thanks Sibah




Thanks Sibah from Unimap for 50 pcs of cupcakes. request tema ladybird, books dan tag nama staf library Unimap
---------------------------------------------------------------



and this is for Fatin, our Iqra' Books Staff for her birthday. Happy birthday Fatin!!

Friday, September 24, 2010

thanks Pn marja

thanks to Pn Marja tokeh Sawaddi/Andaman. Happy birthday luqman yang hensem!

thanks Ida

repeat order from Ida, previous order, teddy bear elly tu. kalini utk anak sedaranya darjah 2. thanks ya.
-------------------------------------------------------------
Nusaibah's Birthday
Alhamdulillah dapat siapkan juga choc cheese cupcakes 150 pcs untuk kawan-kawan dan guru-guru sekolah Raiyan Nusaibah. Happy birthday, sayang!

Saturday, September 18, 2010

wedding zai

thanks zai, senang sekali berurusan dengan customer yang sorang ni. wedding cake 1-tier saiz 12" buttercake with doorgift. Alhamdulillah selamat dihantar.

Saturday, September 11, 2010

The Marathon...

alhamdulillah dapat menyiapkan order marathon sebelum cuti raya. semua nak sehari sebelum raya. najahbakery memohon maaf kerana ada 2-3 order terpaksa ditolak kerana kesuntukan waktu dan tenaga. huhu.
di kesempatan ini najahbakery ingin mengucapkan salam aidilfitri buat semua pelanggan yang selalu menyokong kami. mohon maaf di atas segala kesalahan dan kesilapan. kami bercuti selama 6 hari.tahun ni beraya di penang. jemputla ke rumah!

thanks pn nurul aida, order dari penang untuk anaknya iman. mohon maaf kerana tak dapat buat nemo n friends. huhu.
hantaran cake, roses bouquet dari pn sunirah. thanks

cupcakes hantaran bertunang dari pn dzuliaty. thanks

simple deco for makan-makan hari raya janji buttercake.hehe. thanks to pn azliza

a bulk of blueberry cheeesetart hampir 300 pcs kena buat. thanks to Dr Azlan, Pn Andrina, Cik Farwanie n friends, Cikgu Intan n friend. alhamdulillah syukur.

Tuesday, September 7, 2010

thanks Andrina

alhamdulillah syukur akhirnya dapat siapkan 1550 pcs (1500 staf, 50 pcs ketua jabatan) cupcakes untuk staf unimap.thanks pn andrina!
 

Blog Template by YummyLolly.com