Sunday, August 29, 2010

Thanks Ismiza

thanks ismiza from unimap,this is 2nd order form her. terima kasih kerana memberi peluang saya membuat figurine yang selama ni saya tak pernah buat menda2 kecik spt kereta,beg,baju,selipar.hihi

Friday, August 13, 2010

thanks Cikgu Intan

thanks cikgu intan for her husband's birthday in baseball theme. happy birthday!!

Wednesday, August 11, 2010

thanks to cikgu intan's friend

happy 21st birthday elly...
sori lupa nak tanya nama kakak elly tadi.this is her 2nd order.thanks yea!

Toffee Walnut Caramel Cheesecake

this is nadia' s photo.thanks nadia

this is my photo... hehe..nyum nyum...

7 inch

thanks JPM

thanks to Jabatan Pembangunan Masyarakat for 66pcs of cuppies in blue n pink theme medium size.

Monday, August 9, 2010

new product

alhmadulillah harini dapat sesuatu yang baru, produk baru insyallah.
product:
1. choc cheese cupcakes  16pcs rm50
2. oreo cheese cupcakes 16pcs rm60
3. lemon cheese cupcakes 16pcs rm60

frosting with fresh cream,lemon cream... yummy! any order?

Saturday, August 7, 2010

thanks ismiza

thanks ismiza from unimap. menggeletar frosting kek ni sebab nak ambil dalam masa satu jam je lagi sebelum birthday party bermula.kek seberat hampir 10 kg
yeah got sms jam 1.15 pagi, 'salam najah, terima kasih atas kek yang sgt cantik dan sedap..eryssa like it so much..ramai yang memuji.. tahniah buat najah.. sorry sebab buat najah tergesa2 buat..terima kasih drpd saya, suami n bday girl eryssa'

thanks cikgu edawati

thanks to cikgu edawati. happy birthday najlaa

thanks azliza

thanks kakja for a box of carrot walnut creamcheese frosting and a box of choc moist without topping.thanks to princess too.

thanks azira

thanks azira from unimap. cupcakes with simple deco.kiss untuk imran ya.

p/s dear customers yang order tarts sepanjang minggu ni, azira, sibah, ruswahida, kakja, nabila, aeysrin thanks to all of u
 

Blog Template by YummyLolly.com