Friday, July 30, 2010

Order SUK

order dari SUK 500 pcs cupcakes saiz M sempena pelancaran jalur gemilang. choc moist dan vanilla. esok sambung buat lagi.
kredit to kakja and princess. zillion thanks to both of you.

Thursday, July 29, 2010

thanks syida

hantaran untuk adiknya. thanks syida. guess wat, syida was my junior at matrik kolej mara kulim and UMS. hehe. what a small world...

Wednesday, July 28, 2010

My First Barbie

finally...alhamdulillah! any order??

Friday, July 23, 2010

happy birthday mona

order dari mona sendiri untuk hadiah harijadinya, mahukan tema boy theme sebab anak-anak sedaranya semua lelaki. nak menjamu anak buah katanya. sori my spiderman figurine agak obes. hehe. kereta tu kereta mainan i beli kat kedai utk anak sedaranya simpan dan main . thanks mona!

happy birthday zarith

order dari putrajaya minta hantarkan kepada si buah hatinya di Beseri. red-white-love theme.thanks amalina!

Besday Bos Mara

happy birthday en suhaimi. thanks!

Sunday, July 18, 2010

Cupcakes Class

kelas harini terdiri dari 2 orang anak dara, fiza n faeza. serta 2 orang ibu, alwaani n dzuliaty. really enjoyed the class. thanks all!

thanks pn andrina

thanks to pn andrina from unimap, order set cuppies n cake utk anaknya in musical themed.ya, saya masih baru dalam dunia fondant dan mengganggap satu task yang sangat mencabar pabila diminta membuat piano cake. mohon maaf kerana hari yang agak redup, fondant menjadi agak lembik. huhu
 harini saya dapat sms,buatkan saya terharu "salam...excited sgt ni.no complaint about cake.Nadine n friendz loved it.I love it too..Ur a blessed with wonderful talent and i thank u for making my kidz happy...Cheerio!"

thanks pn faizah

marble cheese brownies for pn faizah, uitm. thanks

Thursday, July 15, 2010

thanks Latisha

thanks Cik Latisha from uitm, nice deal with you. 1 set for girl  in roses theme and 1 set for boy,dgn syarat cuppies yusuff yang berumur 3 tahun tu mesti ada otromen kat kek dia. ketaq juga saya. hiks.sorry otromen tu macam ada rupa resaksa la. huhu

p/s: thanks cikgu intan for da 130pcs cuppies. maaf kelamkabut antaq pagi tadi tak sempat nak amek gambaq.sian cikgu intan xdpt nak tgk kat web.next week punya order,saya amek gambaq siap2 ya.

thanks azliza from KKM

moga lepasni ada lagi repeat order dari kkm ya. hehe

Sunday, July 11, 2010

thanks azeta

thanks azeta order untuk hari lahir mamanya, carrot cake walnut with creamcheese frosting dan vanilla cupcake.

thanks amal

thanks amal, jiran dan kawan saya. untuk hantaran pertunangannya. kawen nanti tempah wedding cake pula ya. hehe

thanks cikgu intan

repeat order dari cikgu intan untuk hantaran rakannya. thanks

Friday, July 9, 2010

racing car

thanks mala, order untuk besday hubby nya yang ke-30 with racing car theme and cuppies ladybird theme M size

Thursday, July 8, 2010

carrot cake

thanks to pn kartini from uitm, carrot cake walnut with cream cheese frosting. semua frosting creamcheese kecuali bunga pink tu aje

cikgu intan n handbag nyer

thanks cikgu intan, i hope you'll like it. banyak order cikgu, cake handbag, cupcakes 50pcs, blueberi cheese tart n choc cheese tart 30 pcs.

Wednesday, July 7, 2010

spongebob

happy besday saif sayang, may your wishes comes true!!

tarts again

Terima kasih buat cikgu zinirah order bluberi + choc cheese tart 50pcs dan liza order bluberi +choc cheesetart 30 pcs. moga menjadi repeat customer selepas ini ya.

Monday, July 5, 2010

thanks aswan

memula sms order masuk ingatkan aswan tu nama lelaki.sori dear. cupcake in girl themed and mcb. thanks aswan. sori mcb cracked sedikit di hujungnya sebab memula aswan nak dtg amek jam 11.30, tetiba nak amek awal jam 10.30. kelamkabut keluarkan mcb yang belum sejuk dari loyang. huhu

Saturday, July 3, 2010

thanks again Ja

thanks ja, my repeat customer. this is my first elmo sejak lepas belajaq hari tu. yeah, i know... i need more practice. hiks. thanks again sis!
ja, can i meet qhalif? supaya i dapat anak laki pulak lepas ni.hihi

Cupcakes Class

alhamdulillah,kelas berjalan lancar. balik praktis banyak2 ya. ini ialah model2 cupcakes masing2. hahaha. thanks azy n baizura!

Thursday, July 1, 2010

sesame street figurine n cake


 

Blog Template by YummyLolly.com