Tuesday, June 29, 2010

thanks hanis

thanks hanis, a medical student,kangar hospital. hanis nak makan semua figurine tu. oh tolong, jangan makan, simpan sket letak kat meja jamu kat semut ke. hhihi

thanks muna

football fever theme. from muna for her special friend. ehem!

thanks pn nida

thanks to pn nida, its nice deal with u. happy besday adam yg sangat montel

minggu takda deco

alhamdulillah sepanjang minggu lepas setiap hari membuat order tart,mcb n cakes. semua hok takyah deco.hiks. macam kebetulan aje. thanks to pn faizah uitm dan kwn, pn azura uitm, dan hasra jitra. sempat snap tart hasra ajer 100 pcs. tp 25 pcs terbalik tengah jalan ditimpa quran saif. huhu. maka 25 tu menjadi habuan kami bekal perjalanan ke penang.
ni order from azlin unimap,nak hantar ke pahang.huu...jauh tu
marble cheese brownie, thanks to pn mahanum from tunas taqwa
banana cakes for pn mahyon.

Tuesday, June 22, 2010

Cupcakes Class

alhamdulillah,cupcake class tamat dengan jayanya. harini saya dapat kawan baru lagi. terima kasih buat adik athirah dan kak siti. athirah merupakan student unimap yang dah berniaga cream puff sebelumni. lucu bila diajarkan rosette,jadi rupa cream puff.hihi.
kak siti ni kawan kak adzmani,senior saya kat universiti dulu. kaksiti...kem salam pada kak adzmani yer
sesapa nak join kelas cuppies, emel or sms najahbakery dan tetntukan tarikh kelas anda ya. minima 2 orang perclass

football theme cuppies

repeat order dari kaknor florist untuk besday anak bujangnya,muiz cupcakes, choc cheesetart dan blueberry cheesetart.
sape tau anak bujang kaknor tu minat pasukan mana? hehe

thanks karimah

thanks karimah, penantin baru yang saya pernah buat cuppies hantaran in peach theme, anak kepada Dr Kamariah.kalini order untuk baba tersayang sempena father's day with garden theme

thanks chia wei

thanks chia wei, my repeat customer. order kalini untuk papanya sempena fahter;s day. chia nak theme fish n sea.

Saturday, June 12, 2010

Thanks Dr Kamariah

Order dari Dr Kamariah,Tim Pengarah Jab Kesihatan Perlis untuk hantara anak perempuannya. Satu set untuk hantaran, satu set lagi hadiah untuk cucu-cucunya. Teima Kasih kerana mempercayai Najah Homemade. Its nice deal with u Dr!

p/s: semalam jumpa Dr Azlan, "kek sedap...pulun cucu makan,thanks"

Thanks Ilyana & Fauzi

Ini kali pertama dapat order wedding cake secara memanjang 22"x11" with board 26"x13". terkial-kial nak cari kotak.hehe. Ape pun terima kasih diucapkan pada Ilyana kerana telah memberi peluang yang mencabar ini.

p/s: got sms form Ilyana, "kek habis sat ja,thanks so muck for da nice kek, ramai nak kawen lepasni. nak promote"

Thanks Chia Wei

From my repeat customer, Chia Wei  from Kuala Perlis. ship n pirate theme. tapi tak berapa pandai nak lukis2 pirate yang garang, jadi pirate yang baik pulak. hehe. Thanks Chia Wei

got msg fb form chia, "kaknajah...thanks for da pretty cuppies"

Sunday, June 6, 2010

Order dari NoorFlorist

Order dari NoorFlorist utk tempahan dari construction company di Perlis untuk dihadiahkan kepada tengku puteri Raja Perlis sempena harijadi. Nampaknya tahun ni kek rajin masuk istana. tatau la tuan kek bila nak masuk pulak.haha

Thanks Ja

Yes,this is my first teddy bear without cikgu kat depan. Dulu buat ada cikgu yang tengok.Thanks Ja sebab percayakan saya. ribbon kat atas bear tu dah pesan kat Ja, balik rumah kang baru cabut tisu dalam riben tu tau. sebab baru buat riben,lum sempat keras fondant tu. Rupa-rupanya teddy ni untuk dihadiahkan pada tengku puteri raja Perlis. Ha? terkejut saya. huhu

p/s; got sms from ja, "ku puteri suka sangat.siap cerita kat bonda dia...bergambar sakanla malamtu.Nanti ja nak order lagi utk bday anak"

Thanks Ain

Thanks ain kerana percayakan Najah Homemade untuk wedding cake 2tier nya bertemakan black and white serta tempahan cheese tart 100 biji. Its nice deal with u, ain!

Thanks kakNoor

Terima kasih buat kakNoor. Ya,saya masih baru dalam dunia fondant. sebelumni asyik bermain dengan buttercream aje. Thanks my sifu,kak ina

Thanks Leen

order dari Leen dari Penang untuk anak majlis pernikahan anak saudaranya di Perlis. Thanks Leen, senang sekali berurusan dengan Leen.
 

Blog Template by YummyLolly.com