Friday, April 30, 2010

Thanks Diana

Orangnya kecil & cute, macam budak sekolah menengah aje. Thanks Diana. selamat bertunang!

Thanks Nazurah,again

Rasanya ni order kali ke-4 dari Nazurah,Uitm. Kalini untuk dibawa pulang ke kampung. 35pcs, M size with single casing. Hadiah untuk adik beradik dan sedara mara. Kira ole-oleh dari Perlis yer Nazurah? :)

Monday, April 26, 2010

Mr & Mrs Teddy Mother's Day Promo

any order? :)

Cuppies promo

thanks iqra' books diatas kebenaran menjual cuppies di bookfair!

Thanks Liyana

terima kasih atas jemputan kenuri tempohari. kiss untuk Zulfa!

Pillow cake

dah lama teringin nak belajaq, alhamdulillah tercapai juga akhirnya apabila sifu ina datang buat kelas kat Alor Setar. with rani n syima.

ada sesiapa nak order untuk hantaran? patung baby akan digantikan dengan bunga fondant bagi hantaran

Sunday, April 18, 2010

My First Kebaya

 Finally.... This is my first kebaya cake. Any order? :-)

Saturday, April 17, 2010

Repeat Order From Kem Motivasi KBM

Seperti sebelum ini order dari Prog Kem Motivasi KBM, mereka mahukan gambar yang ceria selalu :). Thanks ya!

Marble Cheese Brownies

I baked two Marble Cheese Brownies with the same deco for, Pn Kartini (Uitm) and PM Wan Kamariah (Uitm/my MIL)
Thanks all!!

Friday, April 16, 2010

Order SK Tg Budriah

Terima Kasih buat Cikgu Monira yang sudi order dengan NH sebanyak 110 cuppies majlis perpisahan. Cikgu Monira suruh hantar jam 8 pagi, saya pi hantar jam 9. Maaf atas kelewatan selama sejam. aduh. mohon maaf sekali lagi!
p/s: cikgu, jangan lupa balik sekolah nanti singgah umah saya amek kek yg gambar kat atas tu ya, hadiah buat cikgu :-)

dpt sms from cikgu monira,
thanks utk kek td...sedap,smua tanya beli kat mana,saya dh bg kertas yg akak bg tu,thx ya.salam

Thursday, April 15, 2010

Happy Besday Aishah

kata mama Aishah, Aishah mahukan cuppies harijadinya kalini seperti taman bunga dan ada ladybird. Saya harap saya dapat penuhi impian si kecil Aishah. Mohon maaf aunty tak dapat jumpa kamu, semasa hantar cuppies ini ke taskanya, cikgu kata Aishah ada di bilik atas. Tidur agaknya. Selamat hari lahir Aishah!

dapat emel dari mama Aishah,
Hihi..
terima kasih..
Cantik.. cikgu Aishah pun kata cantik...
Licin bebudak tu makan.. :)
Terima kasih banyak2 ya..

Saturday, April 10, 2010

cuppies again

Ya,nama kami serupa. Najah. kawan kepada adik ipar saya. Najah ni, lecturer Unimap. nanti repeat order tau! thanks najah for da promo!

Cuppies Hantaran

this order form my repeat customer, syidah. cuppies for hantaran, fruit tart n cheese tart. thanks shidah, salam to your sepupu (bakal pengantin) ya!

Pic pie

I made these pic pie juzz for Pn Mahanum for her Tunas Taqwa Meeting. Thanks!

Wednesday, April 7, 2010

Uitm Order

order ini dari fakulti marin, uitm sebanyak 145 cuppies membuatkan saya terlompat dari katil. terkejut sebab pagi call, nak mintak buatkan petangni nak ambil sebelum dinner malam nanti. tema 'kumbang dan bunga' . jadi lipas kudung saya semalam. alhamdulillah, adik-adik yang datang ambil teruja melihat tema mereka terlaksana. terima kasih ya. kalo bagitau awal-awal, leh lukis haiwan alam marin. hehe.

Monday, April 5, 2010

Cupcakes Class

Alhamdulillah selesai sudah kelas semalam. seronok tengok keceriaan di wajah student yang datang belajar dan bawak balik cuppies untuk dimakan bersama keluarga.
masyithoh dan fairuz, fairuz ni kawan kak hanin kolej komuniti yang datang belajar cupcakes last week

kak syikin dan hajar sudah lama saya mengenali mereka ini....

kak rohaya, tokeh roti dan kek. kata kak rohaya, anak lelakinya sangat pandai forsting kek buttercream. cayalah zaid

ni feza, teman baru kenal di FB... salam perkenalan Fiza. anak kembar you sangat comel

terima kasih kerana sudi datang belajar cupcakes, saya mohon maaf jika ada sebarang kekurangan atau terkasar bahasa. Nanti jumpa lagi ya, selamat berbisnes :)
 

Blog Template by YummyLolly.com