Sunday, February 28, 2010

Ben10


Thanks to Cikgu Adzmani,anaknya menggemari ben10 dan choc moist cake. happy birthday Afiq Haziq. moga afiz suka choc moist cake makcik ni :)

Marble Cheese Brownies


I baked two Marble cheese brownies today, kalut sikit sebab pagi tu ada program bersama Dr Hishamuddin Alham. So amek gambar sebelum ia sejuk. huhu.This Mcb to Pn Noraini untuk makan with her family. satu lagi untuk makan sewaktu program bersama Dr Hisham

Thanks to Pn Noraini for da order, hope that u like it!

size 10" x 10" (RM50)

price list

Birthday Cake
-buttercream frosting
-choc moist cake/
-butter cake
filling (strawberry/choc/orange) flavour
-Starting from RM80
note: price will be add if any decoration request

Fondant Birthday Cake
-Starting from rm200

Barbie Doll Cake
-Starting from rm150

Carrot Cake Walnut with Creamcheese Topping
-Size 9" = RM75

Red Velvet Cake with Creamcheese Topping
-16pcs (papercup size 12) = RM75
-saiz 8" =rm80

Choc Indulgence Cake
-saiz 9"= rm120
note: price will be add if any decoration request


Russian Black and White Cake
saiz 9"=rm120
note: price will be add if any decoration request

Rainbow Cake with creamcheese topping
saiz 9"= rm120
note: price will be add if any decoration request

Marble Cheese Brownies
-size 10" (RM60)

Marble Cheesecake
-saiz 9" (RM90)

Toffee Walnut Caramel Cheesecake
-saiz 7" (RM70)


Oreo Cheesecake 
saiz 8" (rm80)

blueberry cheesecake
saiz 9" (rm75)

Red Velvet Cupcakes
L size 16 pcs=rm75
M size 20 pcs=rm55


hantaran/engagement Cake
-Single Cake
-with buttercream roses
starting from rm100


hantaran/engagement Cake Fondant
-starting from rm200
-price will be added if using handmade flower
if request with exclusive design please emel for detail

Tarts
Min 30 pcs
-Blueberry cheese Tart (RM1.30)
-choc cheese tart (rm1.30)
can mix choc n blueberry

Hantaran buttrecream roses deco S size
-16 pcs rm65
Hantaran Fondant 9 pcs L size
-starting from rm75

Figurine design
(3D cartoon/charactor)
starting from rm8-rm10 per pcs L size

Doorgifts: contact us for detail

Saturday, February 27, 2010

Fruit Cake


i'm so excited since Prof Madya Rohana and Pn Mahanum asked for the price, nak order. lepas saya jamu diorang haritu. hehe

Fruit Cake 9" without any deco (RM40)

Thursday, February 25, 2010

Marble Cheese Brownies


Marble Cheese Brownies (MCB) size: 10"x10" (RM50)

Wednesday, February 24, 2010

Tart-Produk baru

Insyallah Mac ini akan keluar produk baru.
1. Blueberry Tart (rm 0.90 min 30 pcs)
2. Coconut Tart (rm 0.80 min 30 pcs)
3. Egg Tart (rm 0.80 min 30 pcs)
4. Fruit Tart (rm 1.00 min 30 pcs)

Doorgift, contact us for detail price
Blueberry Tart
Egg Tart

Coconut Tart

Monday, February 22, 2010

CMC-tempahan hantaran

Ini ialah choc moist cake rose ganache, sesiapa yang ingin menempah boleh contact/ calling2 ya! :)

Monday, February 15, 2010

Fast Sales 6 Boxes



Harini buat Fast Sales CNY, sebanyak 6 boxes. Alhamdulillah telahpun dijual kepada:
1. Pn Maznah (matrik)
2. Pn Haninah (kolej komuniti)
3. Pn Hajar
4. Cikgu Atikah
5. Pn Marja
6. Cik Sherah

Terima kasih semua, nanti kalo saya buat Fast Sales, beli lagi yer :)

choc moist cupcakes + buttercream+ choc ganache + piping gel
RM25 perboxes / M size

p/s: gambar tak berapa bagus, guna camera biasa2 ajer. huhu

Saturday, February 13, 2010

Selamat Bertunang tema hitam putih


Alhamdulillah,ini pertama kali kek ditempah dengan tema warna hitam putih. Abis satu Perlis dan Alor Setar saya mencari perwarna hitam ini. Terima kasih cikgu Rani kerana sudi menjual perwarna hitam ni pada saya. Terima kasih Kak Zakiah atas order. Kak Zakiah datang amek, tersenyum lebar kesukaan.

choc moist cake+ buttercream
9" (love shape)

Friday, February 12, 2010

Order Pn Marja

Mck Marja & Mck Mah merupakan pemilik Restoran Andaman, order kek blueberrry sempena ulangtahun perkahwinannya yang ke 23. Moga berbahagia Mck Marja!! Sebagai ucapan terima kasih, saya hadiahkan coklat milk compound berbentuk kipas buat anak-anaknya. Nanti order lagi ya.

choc sponge cake + filling blueberry + choc ganache + buttercream simple deco +choc milk compound
9"

Thursday, February 11, 2010

Order Pn Wan (MARA)



Order dari Pn Wan dari Mara Perlis untuk anaknya,Nurul A'liyah Maisarah yang ke 3 tahun. Anaknya Maisarah,sukakan Minnie mouse.Terima kasih ya. Nanti order lagi ya!

Tuesday, February 9, 2010

Order Cikgu Atikah


Ni order dari Cikgu Atikah, cikgu sekolah anak saya. Untuk makan-makan di bilik guru. Order last minit, lepastu nak awal pagi. Kelam kabut saya. terketar-ketar saya buat bunga dan curah coklat. Adoila, saya tamau buat macam ni dah, hasil pun tak berapa puas hati kalo kita buat kelam kabut. huhu. Anyway... Cikgu Atikah suka,katanya semua orang kat sini cakap sedap giler.haha.lega dengar...terima kasih ya. Akan datang jangan order last minit yer. hehe

Cikgu Atikah order cupcakes untuk 15 feb nanti, untuk makan-makan dengan famili dia pula. Suruh tulis semua nama adik beradiknya :)

Monday, February 1, 2010

Order Cikgu Jusinar


Order kali ketiga dari Cikgu Jusinar, sempena hari jadinya. ada sebab dia tanak namanya ditulis di kek tersebut. hehe

choc moist cake + choc ganache + buttercream
9" / rm40
 

Blog Template by YummyLolly.com