Sunday, June 6, 2010

Thanks Ja

Yes,this is my first teddy bear without cikgu kat depan. Dulu buat ada cikgu yang tengok.Thanks Ja sebab percayakan saya. ribbon kat atas bear tu dah pesan kat Ja, balik rumah kang baru cabut tisu dalam riben tu tau. sebab baru buat riben,lum sempat keras fondant tu. Rupa-rupanya teddy ni untuk dihadiahkan pada tengku puteri raja Perlis. Ha? terkejut saya. huhu

p/s; got sms from ja, "ku puteri suka sangat.siap cerita kat bonda dia...bergambar sakanla malamtu.Nanti ja nak order lagi utk bday anak"

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com