Monday, April 5, 2010

Cupcakes Class

Alhamdulillah selesai sudah kelas semalam. seronok tengok keceriaan di wajah student yang datang belajar dan bawak balik cuppies untuk dimakan bersama keluarga.
masyithoh dan fairuz, fairuz ni kawan kak hanin kolej komuniti yang datang belajar cupcakes last week

kak syikin dan hajar sudah lama saya mengenali mereka ini....

kak rohaya, tokeh roti dan kek. kata kak rohaya, anak lelakinya sangat pandai forsting kek buttercream. cayalah zaid

ni feza, teman baru kenal di FB... salam perkenalan Fiza. anak kembar you sangat comel

terima kasih kerana sudi datang belajar cupcakes, saya mohon maaf jika ada sebarang kekurangan atau terkasar bahasa. Nanti jumpa lagi ya, selamat berbisnes :)

3 comments:

aZuRa AhMaD said...

feza ni..suaminya kwn suami zura..waaa bestnya belajar buat cupcakes...nanti leh la zura blaja sama...

buku said...

hai zura salam kenal...leh blaja ngan feza.dia dah terer tu.kalo nak join kelas akak pun ok ajer :)

butterfly said...

kak najah, kelas bulan 5 ada tak?, azi nk tengok tarihk la

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com